SVATEBNÍ INSPIRACE V CENTRU VÍDNĚ

Náš projekt My dvě a nevěsty jede za hranice Česka. Představujeme vám svatební romantický editorial, který spojil nejlepší svatební dodavatele z Česka a Rakouska

Photography: Sabina Povolná
Concept:
Fine Moments
Invitations:
Carissimo Letterpress
Floral design:
Hana Holdener
Handmade paper:
Eliv Rosenkranz
Wedding dress:
TY MOMENTY
Makeup:
Veronika Mykolenko
Jewelry designer:
My Felicity
Model
: Britt ten Velde via Tempo Models

Publication: Adoré Blog Mariage

Jana, svatební designérka a majitelka agentury Fine moments, vytvořila neuvěřitelně nádherný koncept svatebního fashion editorialu v pastelových tónech s nevěstou s pohledem moderní bohyně. Rakouské hlavní město bohaté na působivé kulturní a architektonické dědictví bylo múzou a ideálním prostředím pro tuto svatební inspiraci v ulicích Vídně. Pojďme se inspirovat svatebním městským lookem elegantní nevěsty, kterou zachytila fotografka Sabina Povolna.

Nevěsta ohromovala v úžasných šatech od Ty Momenty s precizní výšivkou a na vysokých podpatcích. Přirozený make-up a elegantní drdol vytvořený Veronikou Mykolenko dotvářely její romantický a vzácný vzhled. Milujeme vrstvení jemného zásnubního prstenu a jeho snubního prstenu My Felicity s tenkými prsteny.

Svatební kytice je květinovým snem: Hana Holdenerová hrála na různé odstíny jemných pastelů s tóny ruměnec a akcenty karamelu a zeleně.

Nadčasové svatební tiskoviny, které vytvořili Carissimo Letterpress na ručním papíře od Eliv Rosenkranz, je dokonalou rovnováhou mezi minimalismem a smyslem pro detail. Miluji elegantní a rafinovanou typografii, bílé/červené barevné schéma, které přináší propracovaný a poetický kontrast.